Ledová Praha 2016

Pozvánka na ledovou Prahu od Radka Houšky

Nazdaaar!
Stejne jako v lonskem roce, tak i letos nabizim spoluucast na akci Ledova Praha 2016 – termin 29.1-31.1.2016. Termin prihlaseni do 10.11..

Loni se ji krome nasi rodiny zucastnili Krutaci, Bozanci, Krizaci, Spyritaci, Kozaci, Pistalkovici, Andy …. a to je asi vsechno, takze nezavisle reference muzete ziskat i u nich.

Pionyri uz leta (a delaji to dobře) poradaji pro sirokou veřejnost akci pod nazvem Ledova Praha. V podstate se jedna o pololetni prázdniny stravene v Praze, kdy jsou pro deti a velmi často i pro dospele domluvene zlevnene ci volne vstupy do vetsiny prazskych pamatek a instituci, za které byste v turisticke sezone zaplatili horentni sumy. Mimo to, lze zakoupit i velmi zlevněnou jízdenku na MHD a navíc lze domluvit spani v nektere prazske skole (karimatky, spacaky).

Pokud se chcete dozvědět vice, tak je to na www.ledovapraha.cz. Bohuzel zmizel nabidkovy seznam instituci, které byly do akce zapojeny v minulych letech, ale bylo tam téměř vse, Národním muzeem pocinaje, přes Prazsky hrad, muzeum cokolady az po voskove figuriny….ono se to stejne všechno neda stihnout a uz vůbec ne s dětmi našeho veku. Loni jsme navstivili kolem cca. 10 pamatek, muzei apod. (kazda rodina to mela trosicku jine).

Myslim, ze pro Zvonky je tato akce vhodna – a je jedno, zda rodiny s dětmi a nebo bezdetne. Program po Praze si muze udelat každý svůj.

Beneficni koncert, který je soucasti akce, je koncert několika známých zpevaku spojeny s predavanim cen nejlepsim vyhercum v dětských kulturních soutěžích, které Pionyr porada pro veřejnost (detska porta ruzne tanecni a divadelni souteze…). Vetsinou je to v kongresovem palaci a detem se to vetsinou dost libi (osobne se však priznam, ze Maxim Turbulenc, který jsem tam asi před 9 lety zazil, me moc nenadchnul :-).

Letosni ceny bohužel neznam. Lonske ceny zni: ubytovani (Pa-Ne) 180,-; koncert 50,-; MHD (Pa-Ne) 60,-. O dotaci ze Zvonku se však zadat nebude.

Timto davam na vedomi, ze jsem ochoten zaštítit ucast našeho clanku na této akci.
Kdo by se chtěl zúčastnit, tak at mi do 10.11. napise. Byl bych rad, aby ten, kdo mi napise, ze chce jet, tak aby to myslel smrtelne vazne a pak nedal prednost třeba fotbalu a nebo navsteve u bezkovani po Kravi hore.

Od prihlasenych potrebuji znat: jmeno, bydliste, datum narozeni a zda chteji zajistit ubytovani, jizdenku na MHD a vstupenku na koncert (a to pro kazdeho clena rodiny zvlast :-)).

Radek (xhouskar@centrum.cz)

Napsat komentář