Valná hromada 2016

Oslav svátek sv. Valentýna s těmi, které máš rád! Přijeď na valnou  hromadu Zvonku, která se koná 12.-14. února 2016, v Brně – Kouhoutovice, centrum Legato.

Na VH se setkáme, povyprávíme si o akcích, ukážeme fotky a kroniku, zahrajeme deskové hry a probereme budoucnost Zvonku. Taky se pochválíme,  naplánujeme, co podnikneme v příštím roce, a bude i nějaký drobný kratochvilný program.
Kromě tradičních témat a aktivit budeme řešit otázku našich letních  tábořišť, takže kdo jezdíte na tábory a Rychlou Rotu, určitě doražte.

Pro přihlášení a více informací se hlaste Bedle na bedlicka@centrum.cz. Upřesněte prosím, jestli přijedete už v pátek nebo jen na jednání VH v sobotu, a jak dlouho se zdržíte. Vegetariáni se ve vlastním zájmu nahlásí předem Bedle.

S sebou si vezměte členskou průkazku !!!!, peníze na registraci, přezůvky, karimatku, spacák, jídlo na páteční večer a sobotní ráno, pomazánku do soutěže, fotky či jiné materiály z akcí, množství nápadů a elánu, diář, deskové hry na dlouhé zimní večery a pro jistotu i plavky a spol. do bazénu.

Účastnické poplatky: Zvonci přihlášení na akci do úterý 9. 2. zdarma, ostatní 100,- Kč. V ceně je nocleh a sobotní oběd a večeře.

Těší se na Vás Vaše Rada

P.S.: Loňské MDŽ se vydařilo, tak proč nepokračovat v tradici 😉

Napsat komentář