Nová trička

Milí Zvonci,

po několika neúspěšných pokusech se neuvěřitelné stává skutečností a Zvonek bude mít letos nová trička! Barva byla domluvena a odhlasována již na některé z předchozích VH. Pro ty, co si ji nepamatují, posíláme odkaz, kde se můžete podívat nejen na barvu, ale i střih trička, který bude v provedení pánském a dětském:http://xfer.cz/tricka/E6554.html?v=&b=r-114 a dámském: http://xfer.cz/tricka/tricka/kratky-rukav/E6627.html?v=&b=r-114.

S ohledem na zátěž našeho rozpočtu se Rada shodla, že trička se nechají udělat na základě závazné objednávky, kde každý zájemce o tričko napíše požadovanou velikost, střih a počet kusů, kdy zároveň s tímto pošle úhradu za trička (na č.ú. 2200415453/2010, variabilní symbol 1234, do poznámky uveďte své jméno). Jinak pro zvonkovské potřeby necháme ze zvonkovského rozpočtu udělat od každé velikosti jen několik málo kusů, které budou primárně sloužit pro nové potenciální členy a pro táborníky, a to proto, aby nám trička nezůstávala několik let na skladu.

Cena za jedno tričko je 200,–Kč, kdy cena obsahuje nejen cenu za tričko, ale i cenu za zhotovení potisku.

Takže neváhejte a objednávky na trička posílejte do 30.4.2015 na adresu bedlicka@centrum.cz, protože po tomto datu je objednáme 🙂 a kdo zaváhá, bude si muset na další várku asi pár let počkat 🙂

 

Napsat komentář