Tajemství Ryhopského hvozdu

Ryhopský les je starý. A starý znamená opravdu starý – starší, než jakýkoli jiný les na světě. A jeho stáří je příčinou podivných jevů, které v něm lze pozorovat. Náhlé změny ročních období, rychlosti plynutí času, pomatení světových stran a především tajemné postavy, které jako by byly zosobněním mýtů, přechovávaných po tisíciletí v zasunuté části lidského mozku. Tento les není však jen starý – je také nebezpečný. Jakmile vkročíte pod koruny vzrostlých smrků a proderete se prvním hložím, nemůžete si být jisti ničím, ani svým vlastním životem. Ryhopský hvozd se stane vaší vášní, chutí a posedlostí.

Detektivní kancelář Pinkerton & syn vyslala do Ryhopského hvozdu své nejschopnější detektivy, aby zde nalezli George Huxleyho, který hvozd zkoumal a před časem v něm zmizel. Avšak už několik týdnů od nich nedostala žádné zprávy, proto se domnívá, že většina z nich už zemřela. Hledá proto odvážné detektivy, kteří by se vydali pátrat po Georgovi místo nich. Rodina za jeho nalezení slibuje vysokou odměnu!

Co tě čeká:
– Nevšedně prožitých 14 dní s partou asi 20 mladých lidí
– Brzké vstávání do práce. Všichni se budeme učit kosit trávu na podmáčených lukách, kterou posléze usušíme a odnosíme z luk. (Práci se budeme věnovat asi 5 hodin denně. Nepracuje se všechny dny tábora.)
– Pestrý odpolední program s množstvím pohybových, hloubavých a tvořivých aktivit a především spousta nezapomenutelných zážitků
– Spát se bude dle volby pod hvězdnou oblohou nebo ve vojenském plátěném hangáru

Kdy: 6. – 18. 7. 2014
Kde: Zákopy u Opatova
Věk účastníků: 15 – 26 let
Cena: 200 Kč

Email: ryhopskyhvozd@gmail.com
Mobil: 608 350 124 (Radka)
Web: www.ryhopskyhvozd.cz

Pořádá ZČ HB Zvonek (www.zvonek.brontosaurus.cz)