Dort pro Brontosaura

Přijeďte na největší setkání Brontosaurů od roku 149 050 450 př. n. l.

Hnutí Brontosaurus slaví kulaté čtyřicáté narozeniny a všichni brontosauři a jejich přátelé jsou zváni na jejich oslavu 19. – 21. Září v Telči.

Narozeninový festival Dort pro Brontosaura je velké setkání všech lidí, kteří podlehli kouzlu zážitků, kamarádství, dobrodružství, her a nezištné pomoci přírodě a památkám.

Program je pestrý. Na dobrou zábavu se mohou určitě těšit všichni studenti. Připravena bude také speciální linie programu pro děti plná her a soutěží. Své zázemí i aktivity včetně dětského koutku najdou i rodiče s dětmi.

hudby se můžete těšit na páteční živou tancovačku v  rytmech world music kapely „Circus Problem“. V sobotu nás pak bude bavit kapela s brontosauřími kořeny Kupodivu, po ní nás roztančí brněnský „Listolet“ a závěr večera rozpálí world music-big-beat Helemese z Kyjova.

V sobotu nás čeká směsice workshopů od starých řemesel a living history přes výtvarné dílny, žonglování, tance a fotodílnu až po krátké orvávačky a lanové aktivity. Chybět nebudou  denní i noční hry.

Své zkušenosti a kontakty můžete obohatit na výměně zkušeností se zahraničními partnery, na kulatém stole o dobrovolnictví v ochraně památek, přednáškách, besedách a komentovaných vycházkách Telčí.

Slavnostní atmosféru festivalu naplní, jak páteční společný raut základních článků, tak zejména sobotní ceremoniál spojeným s vyhlášením Ceny Brontosaura a hlavně s pojídáním dortu.

Pro klidné chvíle s přáteli budou otevřeny Dortová čajovna, pekárna a herna.

Závěrečnou, ale o to veselejší tečkou bude nedělní divadlo Víti Marčíka.

Přijeďte společně oslavit brontosauří kulatiny, poznat genius loci Telče, zažít nezapomenutelná setkání a inspirující chvíle.

Informace a přihlášení na dort.brontosaurus.cz.

Napsat komentář